performance-tuning

Performance Tuning

Vi står klar til at hjælpe med dit behov for performance tuning til din bil, vi håndterer alt fra almindelig ECU REMAP og Chiptuning til specialtilpasset maps som tager højde for de eventuelle modifikationer der er lavet ved bilen. Det betyder vi kan tage højde specielle behov og modifikationer så som nye injectors, Intercoolers, turbo og kompressor ændringer samt ændringer ved indsugning og udstødning. Det er også muligt at mappe efter brændstoftypen.

Ved extreme modifikationer og hvis der er ønsker om at gå helt til grænsen med konkurence tuning, så kræver det dog at der foretages nøje målinger og test på hver bil, det ligger uden for vores felt - der findes flere tuningcentre som er specialiseret netop i dette, som vil kunne hjælpe med de rette mekaniske modifikationer også.

De Maps vi leverer er dyno testet og CO2 emmisions testet, og vi ved de lever op til både forventningerne og lovkrav.

ReMap Performance Tuning

  • Flere kræfter
  • Øget Moment
  • Forbedret responce ved gasgivning
  • Smidigere og mere dynamisk levering af kræfterne.
  • Pålideligt og sikkert

REMAP Performance Tuning er især for de der ikke at deres køretøj lever helt op til potentialet og gerne vil have lidt ekstra af det hele. Ved at øge både hestekræfter og moment får du en bil der er både sjovere og mere sikker at overhale i - betydeligt billigere end at skifte hele bilen ud.

Hvad enten du har en mindre dieselbil eller en muskelbil, er der altid mere at få ud af den - det vigtige er at  gøre det på en sikker og forsvarlig måde, det er det vores eksperter altid vil sikre ved at tilpasse din map til netop din bil og dit ønske.

Kontakt os for at booke tid til din bil.